Videók egy hajó felújításáról: YouTube-csatornát indított a Sea Breeze III tulajdonosa

A 31 méteres Sea Breeze III tulajdonosa YouTube-sorozatot indít a szuperjacht átépítésének részleteiről.

Charlotte Devereux „Chronicles of She” címmel indította útjára YouTube-csatornáját, amelyen a 30,8 méteres Sea Breeze III történetét és felújítását mutatja be. Az 1976-ban az ausztrál Millkraft hajógyár által leszállított jacht eredetileg Keith Williams ausztrál vidámparkfejlesztő számára épült, majd később az új-zélandi üzletember, Graeme Hart tulajdonába került.

Simon Greenwood és Charlotte Devereux 2018-ban kutattak „álmaik restaurálási projektje” után, és mindössze három hónappal a keresés megkezdését követően rátaláltak a Sea Breeze III-ra. A munkálatok 2019-ben kezdődtek, de a Covid–19-világjárvány hároméves projektté változtatta a viszonylag rövid felújításra vonatkozó terveiket.

„A nézők a jacht mesés történelmének és modernkori kalandjainak keverékét láthatják, betekinthetnek a wellnesspillanatokba, részesei lehetnek az ínyenc felfedezéseknek” – magyarázta Devereux. „Augie, a család labradorja pedig szívmelengető pillanatokkal dobja fel a videókat. A csatorna vizuális óda az óceán szépségéhez.”

A sorozat nulladik része (amely a hajó történetét dolgozza fel):

YouTube video

További videók a csatornán.

(fotók és forrás: boatinternational.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!