Dubrovnik–Bari útvonalat nyit a Jadrolinija

2024. március 23.
Címkék :

Nemzetközi szolgáltatási koncepciójának részeként a horvát hajózási vállalat 2024-ben rendszeres járatot indít Dubrovnik és Bari között.

A Jadrolinija bejelentésében heti 10 járat szerepel a dél-horvátországi település és az olasz csizma keleti oldalának egyik déli nagyvárosa között: „A Dubrovnik és Bari közötti út akár egy rövid hétvégi kiruccanásra, akár egy hosszú kaland kezdetének tökéletes. A Dubrovnik–Bari kompjárat visszaútja más nemzetközi járataink egyikével (Ancona–Zadar vagy Ancona–Split) is remekül kombinálható” – közölte a Jadrolinija.

A tavalyi év rekordot hozott a cég számára, mivel 76 éves működése során először fordult elő, hogy egy év alatt több mint 3,5 millió járművet szállított. Mindez „csak” a hab volt a tortán egy olyan évben, amelyet komoly beruházások és a szállítási piac fellendülése jellemzett. „A Jadrolinija a Horvát Köztársaság stratégiai közlekedési infrastruktúrájának része és a horvát szigetek fejlődésének egyik alappillére, a szigetlakók életének alapvető tényezője” – közölte a vállalat.

Az idei év célja, hogy az eddigi sikerek hullámán hajózva a Jadrolinija megőrizze vezető pozícióját az Adrián. A nemzetközi menetrend itt böngészhető.

(forrás: croatiaweek.com, fotók: total-croatia-news.com, absolute-croatia.com, dubrovnik-travel.net)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!