Nyerje meg az év legízletesebb utazását!

Massimo Bottura, az Osteria Francescana séfje és tulajdonosa vendégszeretetét és az ételpazarlás elleni elkötelezettségét ötvözve hirdetett nyereményjátékot.

Az akciót részben a Food For Soul nonprofit alapítvány népszerűsítésére hívták életre. Massimo Bottura, a modenai, három Michelin-csillagos Osteria Francescana séfje és tulajdonosa mindig is híres volt a vendégszeretetéről és az ételpazarlás elleni elkötelezettségéről. Ezt a kettőt ötvözi egy nyereményjátékban.

A fődíj részét képezi a repülőút Modena városába és a szállás Bottura vidéki hoteljében, a Casa Maria Luigiában. Az út során találkozhatunk a séffel, megnézhetjük a műgyűjteményét, valamint közösen főzhetünk vele.

Ebédelhetünk egyet a séf új éttermében is, amely a Cavallino nevet kapta, nem messze a Ferrari maranellói központjától, illetve elfogyaszthatunk egy kilencfogásos menüsort a Francescana at Maria Luigia étteremben, ahol a Michelin-csillagos Osteria Francescana kóstolómenüit szolgálják fel. Végül autós kiránduláson vehetünk részt egy bérelt Ferrarival, valamint eljuthatunk Emilia-Romagna régió legszebb helyeire, többek között a Ferrari múzeumba és a modenai balzsamecet múzeumba.

A játékra június 11-ig lehet jelentkezni a www.omaze.com oldalon, a sorsolás pedig június 30. körül lesz. Az utazást úgy tervezték, hogy semmi ne álljon a szerencsés játékosok útjába, így csak akkor lesz konkrét időpont, amikor a nyertesek és az olaszországi partnerek is biztonságosan érintkezhetnek – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!