Luxushajózás a föld körül

2019. november 18.
Címkék :

A SeaDream Yacht Club flottája hamarosan egy egészen rendkívüli hajóval bővül, amellyel a kalandvágyó utazók a forró trópusi tengerpartoktól kezdve a hideg sarkvidéki helyszíneket is felfedezhetik.

A Seadream Innovation nevű hajón száztíz luxuskategóriás lakosztályt alakítanak ki, maximum kétszázhúsz utasnak jut hely a nagyjából ugyanilyen létszámú kiszolgáló személyzet mellett. A 155 méter hosszú hajó 2021 szeptemberében indul első útjára, amely egy hetvennapos utazás lesz Londonból egészen az Antarktiszig.

A legnagyobb túra azonban Argentínából indul 2022 februárjában, amely során elviszik a vendégeket az Antarktiszra, hogy aztán három hónap alatt felhajózzanak a Spitzbergákig.

A két sarkvidék között persze rengeteg megállót iktatnak be Dél-Amerika keleti partjainál, néhány afrikai kikötőnél és az európai kontinens nyugati oldala mentén. A nyolcvannyolc napos hajótúra során több mint ötven kikötőt ejtenek útba, így az utasok tényleg rengeteget láthatnak a nagyvilágból.

Persze akkor is élvezhetik a fenséges panorámát, ha le sem szállnak a hajóról. Mindegyik lakosztályból pazar kilátás nyílik az óceánra, a legtöbb szobához pedig erkély is tartozik. Arra is van lehetőség, hogy a vendégek a szabad ég alatt aludjanak, akadnak ugyanis kültéri ágyak is a fedélzeten – írta a roadster.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!