SUP-osok lepik el a Dunát

2019. június 20.
Címkék :

Negyedik alkalommal kerül sor a nagy dunai SUP-os evezésre, amikor is jó néhányan evezik át hosszában Budapestet. A június 22-ére tervezett eseményen az evezősök a Római-parttól indulnak, az evezés pedig a Kopaszi-gátig tart.

A Budapest SUP szervezésében megvalósuló eseményre az adott napon reggel 8-tól lehet regisztrálni az indulási helyszínen. Aki saját SUP-pal érkezik, az legkésőbb 10 óráig tud regisztrálni, a rajt 11.30-kor lesz, ekkor már mindenkinek a vízen kell lennie.


A szombati programon azok is részt vehetnek, akik még sosem eveztek álló szörfön. A szervezők rövid oktatást és gyakorlást is tartanak a helyszínen. Így aki supot bérelne és gyakorolna is, azt reggel 9-ig várják a Római-parton. A Budapest SUP a gyerekes családokat is várja, mivel egy deszkán két ember is biztonságosan tartózkodhat. Hivatalosan nincsen sem felső, sem alsó korhatár, de a tapasztalatok szerint a 8-9 évesnél fiatalabb gyerekek megunják a kétórás programot.


Az élmény fénypontja a Parlament előtti közös szelfizés lesz, de aki csak idáig bírja, az sem probléma, mert a kísérőhajók valamelyike egyike mindenkit elvisz a végállomásra, ha arról van szó – írta a travelo.hu.

(fotó: budapestsup.hu)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!