Újraélhetjük a tengeralattjárós csatákat

A márciusi Wolfpack-remake mellett ebben a hónapban is jön egy tengeralattjárós játék. Ez lesz a jó ideje készülő Uboat, amely a második világháborúba repít vissza minket.

A játék egyelőre csak early accessben lesz elérhető, de már ebben is részletes és valóságos szimuláció várja a játékosokat. A fejlesztő Deep Water Studio komolyan odafigyel a fizikára és a realisztikus ábrázolásra is, de nem ez lehet az, ami kiemeli majd a játékot a „tömegből”.

Az Uboat ugyanis nem egy küldetésalapú vagy kampányában egy történetet elmesélő játék lesz, hanem egy sandboxszerű túlélőjáték. Amellett ugyanis, hogy a hajót irányítani kell, és el kell végezni a ránk kiosztott küldetéseket, a tengerészek életének egyengetése is ránk vár. Kapunk némi menedzsmentrészt is, ahol a legénység igényeit kell kielégítenünk (éhség, szomjúság, fáradtság stb.). A hajó részletes sérülési modellel rendelkezik, amely mindig váratlan kihívások elé állít majd minket.

Az Uboat korai változata április 30-án érkezik meg PC-re. Ennek is van egy sajátossága, ami nem nagyon jellemző más early access státuszú alkotásokra: dobozos formában is elérhető lesz, amiben extrák is lesznek: egy hajóenciklopédia, a játék zenéit tartalmazó digitális album, illetve egy kétoldalas poszter – írta a playdome.hu.

 

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!