Kulináris kényeztetés az óceánjáró hajón

A Royal Caribbean Cruises Ltd. exkluzív hajóflottája, a Celebrity Cruises partnerséget kötött a francia sztárséffel Daniel Boulud-dal, aki 1986-tól 1992-ig volt New York egyik legismertebb étterme, a Le Cirque executive séfje.

A megállapodás szerint Boulud a flotta kulináris nagykövete lesz az elkövetkező években, és várhatóan feledhetetlen, többfogásos menüsorokat kreál a vendégeknek. A flotta minden hajójának minden útján két Séf Asztala estet tartanak majd Daniel Boulud fine dining fogásaival.


Az első ilyen programot úgy építették fel, hogy Daniel Boulud Signature pezsgőkkel és apró előételekkel induljon, majd egy privát hajókonyha bejárással folytatódjon, végül egy ötfogásos vacsorával záruljon. De azok a lakosztályos vendégek sem maradnak le a gasztronómiai örömökről, akik ezekre a vacsorákra nem jutnak el, mert a séf tervez egy háromfogásos menüsort a hajók Luminea éttermének is.

A partnerség része az is, hogy évente kétszer Boulud által tanított séfek érkeznek a Celebrity hajókra és nyilvánosan együtt főznek a hajók séfjeivel – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!