Továbbképzéseket szervez az MVSZ

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága és Versenyrendező Bizottsága minősített szakemberek részére februárban és márciusban hirdet továbbképzést, amelyen érdeklődőket is szívesen látnak a szervezők.


A tervezett programok között megtalálható lesz a 2017. évi vitorlásszezon értékelése és tapasztalatai versenybírói szemmel, a 2017. évi vitorlásszezon értékelése és tapasztalatai versenyrendezői szemmel. Terítékre kerülnek a viselkedési irányelvek, a szolgáltató testületek együttműködése, a rajtoltatás és a látható jelzések, valamint a soft session személyes tapasztalatok, élmények. Az előadók között lesz Böröcz Bence, Fluck Benedek, Tusnai Gabi és Dávid Júlia.

Előzetes jelentkezés legkésőbb 2018. február 11-ig a csatolt űrlapon. A részvételi díj 5000 Ft/fő, amelyet a regisztrációkor készpénzben kell megfizetni. A regisztrációra 9 órai kezdettel kerül sor az előadóterem bejáratánál. A továbbképzésen való részvétellel a versenybírók minősítési rendszere és a versenyrendezők minősítési rendszere szerint 10 pont kerül jóváírásra a szakemberek számára hitelesített gyakorlatként. Mindkét képesítéssel rendelkező szakemberek számára elegendő az egyik alkalmon való részvétel ahhoz, hogy mindkét minősítésénél jóváírásra kerüljön a 10 pont.

Időpontok, helyszínek
Első továbbképzés: 2018. február 17., 10.00–17.00, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1–3.; Magyar Sport Háza, I. emeleti konferenciaterem. Létszám: 100 fő.
Második továbbképzés: 2018. március 3., 10.00–17.00, 8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.; Balatonfüredi Yacht Club, Klubszoba. Létszám: 60 fő.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!