Dufour Grand Large 360 – Ideális választás a Balatonra is

A decemberben megrendezett párizsi hajókiállításon mutatták be a világnak a Dufour Yachts legújabb modelljét, a Grand Large 360-ast.

Mérföldkő ez a francia hajógyártó cég életében, hiszen az új, 36 lábas modell a harmadik generációs Grand Large széria első tagja. A teljesen új fejlesztés tökéletes ötvözete a Dufour hajók eddigi minden előnyének, mérete pedig ideális választássá teszi a Balatonra.


A Grand Large 360-asban megvan egy 40 láb feletti hajó minden jó tulajdonsága, ám 36 lábas mérete tökéletesen alkalmassá teszi a balatoni hajózásra. 1,9 méteres merülésével a szezon végén sem kell aggódnunk, 354 centiméteres szélességével a legtöbb kikötőhelyre könnyedén beférünk.


A vitorlázás örömét emeli a Dufour versenymodelljeiről kölcsönzött új kormányállás-kialakítás és munkatér. Az alapfelszereltség bővült, így a Grand Large 360 egykezes hajóvá vált: a kormányos egymaga is könnyen elviszi a hajót.


Az egész család, de még a barátok is közösen élvezhetik a Dufour új fejlesztéseit, hiszen a kokpitben akár nyolcan is kényelmesen elférnek és a hátsó fürdőplatform mérete is jelentősen megnőtt. A nagyobb Dufour hajók kedvenc kiegészítője, a fedélzeti konyha grillsütővel pedig már a Grand Large 360-ason is elérhető.


A Grand Large modellek mindig is stílusos, otthonos belső tereikről voltak híresek, és igaz ez az új 360-as modellre is. Még világosabb, még praktikusabb és még több kárpittal, faburkolattal választható: vízi nyaralónk így garantáltan minden igényünknek meg fog felelni!


Még többet megtudnál a Grand Large 360-asról? Keresd cikkünket a következő Aqua Magazinban vagy nézd meg személyesen január 20–28. között a Boot Düsseldorfon!

www.dufour-magyarorszag.hu
www.facebook.com/dufourmagyarorszag

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!