Egy óceánjáró csak felnőtteknek

2017. november 6.
Címkék :

Bemutatta első luxus-óceánjárójának látványterveit a Richard Branson dollármilliárdos üzletember érdekeltségébe tartozó Virgin Voyages társaság.

Az építési munkálatok megkezdését az olaszországi Genovában található Fincantieri hajógyárban ünnepelték, ahol 399 szerkezeti elemből állítják majd össze a közepes méretűnek számító járművet.

A flottába tervezett három hajóból az elsőnek még nem adtak nevet, egyelőre úgy hívják: Lady Ship. Annyit lehet már tudni, hogy az óceánjáró keskeny, szürke hajótestet kap, a kabinok 93 százaléka pedig a tengerre fog nézni. A hajó oldalát egy sellő fogja díszíteni, amely a társaság szerint a női lelket szimbolizálja. „Ez lesz az egyik legismertebb hajó a hét tengeren, amely ellenállhatatlan hajózási élményt nyújt majd” – jelentette ki Branson. Az üzletember emellett a legboldogabb személyzetet ígérte az érdeklődőknek.

A konkurenciától eltérően a Virgin Voyages kizárólag felnőtteknek kínálja a 2020-ban induló szolgáltatásait. Tom McAlpin vezérigazgató szerint ezt a döntést tapasztalt hajózók és utazók véleménye alapján hozták meg. Ennek jegyében elsőrangú élményeket és Virgin-stílusú meglepetést kínálnak, csak 18 éven felülieknek. A 110 ezer tonnás hajó 1150 fős személyzettel és 2700 utassal szelheti majd a habokat a karibi térségben – írta a zoom.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!