Új rendezvényhajó a Dunán
A River Diva az A38 hajó szomszédságában dokkol, a Petőfi híd közelében. Dizájnmegoldásai, mérete, konyhája és az országban minden bizonnyal egyedi ételtálalási módja kiemeli a rendezvényhelyszínek sorából.
A hajó tulajdonosa, Cseh Gábor elmondása szerint főként üzleti partnereket, ismerősöket, kapcsolatépítés céljából meghívottakat és a média képviselőit, valamint azokat is elhívták a hajó első bemutatkozó esti körére a Dunán, akik valamilyen részt vettek az eredetileg ipari acélmonstrum dizájnos, nagyon exkluzív átváltoztatásában. Amelynek eredményeképp a látványos belső terektől kezdve a cateringmegoldásokon át, minden részletében elegáns, nagyvonalú és stílusos, mégis egyben játékos és könnyed megjelenés született.
Kialakításának köszönhetően az 50 és a 100 fős vacsorák kiszolgálása sem jelent gondot a személyzetnek, miközben akár egy 600 fős eseményt is képesek kényelmesen kiszolgálni. Elegáns belső terek, a hajós élethez kapcsolódó meglepetések, váratlan fordulatok jellemzik a dizájnt. Az enteriőr megtervezéséhez egy tehetséges, számos díjat elnyert hazai csapatot, az Este’r partners dizájnstúdiót bízták meg a tulajdonosok, akik számos izgalmas, a Dunához kapcsolódó részletet rejtettek el a térben.
A Duna legújabb rendezvényhajója esetén nem mehetünk el szó nélkül a fedélzetén kínált gasztronómia koncepciójának kiemelése nélkül. Ugyanis ahogy az enteriőr különleges, a gasztrokoncepció is hozza a „wow”-érzést: a hajómonstrum konyhájának vezetésével egy fiatal gasztrotitánt, Tóth Pált bízták meg, aki a közelmúltban a köveskáli Kővirágban bizonyította képességeit, a szegedi Alabárdosban pedig Michelin ajánlást szerzett az étterem konyhájának. A fiatal séf egyik fő célja, mint mondta, hogy lebontsa a rendezvényekkel és cateringgel kapcsolatos előítéleteket, és egy új, minőségi irányt mutasson ezen a területen.
Mivel a River Diva minden eseménye alatt tesz egy nagy kört a Duna belvárosi szakaszán, közel ötszáz négyzetméteres, pepita mintás tetőterasza alapján Budapest magasabb pontjairól, és a hidakról is könnyen észrevehető. A hatalmas külső tér egész évben funkciót tölt be: nyáron BBQ partyk helyszíne lesz, a téli időszakban pedig sült gesztenyével, kürtőskaláccsal és forró italokkal is készülnek a vendégeknek – írta a turizmusonline.hu.
- ha tetszett, ajánld másoknak is!