Ősz a Plitvicei-tavaknál – kedvezményes áron

A Plitvicei-tavak UNESCO világörökségi listára való felvételének 45. évfordulóját különleges promóciós héttel ünneplik.

A Plitvicei-tavak Nemzeti Park, Horvátország egyik leghíresebb természeti kincse, promóciós hetet hirdet a 2024. október 26. és november 3. közötti időszakra. Ebben a néhány napban a látogatóknak lehetőségük lesz kedvezményes áron megismerni a Plitvicei-tavak vidékét, és kiélvezni a természet – ősszel különösen lenyűgöző – pompáját.

A felnőttek 10, a diákok 6, a 7–18 év közötti gyermekek pedig 4 euróért válthatnak jegyet. Hét év alatti gyermekek, valamint az 50 százaléknál nagyobb mértékben fogyatékkal élők számára a belépés ingyenes (normál jegyárak felnőtteknek 40, diákoknak 25, gyerekeknek 15 euró).

A jegyeket előzetesen online kell megvásárolni.

A látogatók emellett a nemzeti park mobilalkalmazását is használhatják, hogy előre megtervezzék látogatásukat, parkolóhelyet találjanak, információt kapjanak a szálláshelyekről és éttermekről, valamint felfedezzék a park történetével és természeti környezetével kapcsolatos oktatási tartalmakat.

A promóciós hét során a látogatók többféle túraprogram közül választhatnak, amelyek a különböző érdeklődési körökhöz és fizikai erőnléti szintekhez igazodnak.

Azok, akik szeretnék meghosszabbítani tartózkodásukat, a Jezero és Plitvice szállodában különleges őszi csomagokat vehetnek igénybe, sőt, az akciós héten a látogatók 15 százalékos kedvezményt kapnak a park éttermeiben is.

További részletek és jegyvásárlás ezen a linken.

(forrás: croatiaweek.com, fotók: chasingthedonkey.com, wallpaperaccess.com, wallpapersafari.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!