Kipróbálnád? Optimist és 29er nyílt nap Alsóörsön!

Szeretnéd kipróbálni magad 29er vagy Optimist hajóosztályban? Látogass el augusztus 23-án Alsóörsre az AMVK nyílt napjára.

A 2024-ben frissen alakult Alsóörsi Marina Vitorlás Klub (AMVK) egész napos nyílt napot szervez augusztus 23-án, ahol az érdeklődők a klub edzőinek segítségével kipróbálhatják a 29er kétszemélyes szkiff illetve az Optimist egyszemélyes osztályok hajóit. 

A 29er szkiff ifjúsági one design hajóosztály, amely az olimpiai 49er osztályra való felkészítő hajó. Az Optimist után egy kiváló lehetőség, látványos, és gyorsasága miatt nagyon kedvelt a fiatalok körében. A gyerekek ebben a hajóban olyan készségeket szereznek, amelyek felkészítik őket a 21. század hajótípusaira. 

Az Optimist a világ legnépszerűbb egyszemélyes belépő hajóosztálya. Szintén one design hajóosztály, ami a 8-15 éves korosztályban a legnépszerűbb. 

A nyílt nap folyamán a gyerekek vitorlás szimulátorral már a parton is kipróbálhatják az Optimisteket. Az edzőik segítségével megismerkedhetnek a hajókhoz tartozó felszerelésekkel és eszközökkel, valamint izgalmas előadásokat hallgathatnak. 

A program felelősei:  

Dénes Gábor, 29er edző, 29er osztályszövetségi tag; 

Fehér Szonja és Juhász András Sámuel, 29er világbajnok vitorlázók, Lange Péter és Richárd nemzetközi 29er vitorlázók, 

Wolf Szabolcs, Optimist „B” csapat edző, többszörös magyar bajnok vitorlázó. 

Időpont: 2024.08.23 péntek 10 óra 

Részvétel: INGYENES 

Regisztráció: info@amvk.hu

Várnak minden kíváncsi vitorlázni vágyót! 

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!