180 cég mutatkozik be a 2021-es METSTRADE-en

48 ország majdnem 1300 kiállítója jelenik majd meg az idei METSTRADE-en, közülük 180 eddig még sosem állított ki a vásáron.

Niels Klarenbeek, a METSTRADE igazgatója elmondta: „egy ideje már nem is számoljuk, hányan és hányszor jelezték, alig várják, hogy végre újra megrendezzük ezt a szakmai kiállítást. Ami ugyan nagyon jól esik, de nem bíztuk el magunkat, nagyon készülünk, a visszatérésünk (tavaly elmaradt a vásár – a szerk.) erős lesz, egészen pontosan 1276 kiállítóval nyitunk 2021. november 16-án.”

És bár az aktuális utazási nehézségek miatt Ázsiából, Ausztráliából és Észak-Amerikából nehét eljutni Amszterdamba, és elmarad néhány cég, még így is 130 újdonságot jelentettek be előre a partnerek.

26 pavilonban mutatják be termékeiket a kiállítók, miközben a METSTRADE három kiemelt témára koncentrál, ezek a fenntarthatóság, a fedélzeti komfort és az új közönség bevonása a hajózásba. Az esemény nyitó programja az üzleti reggeli, melynek vendége Dee Caffari, profi vitorlázó, rekorder és óceáni nagykövet. Rögtön ez után sor kerül a harmincadik DAME Awards díjkiosztójára.

fotók: frigomar.com, boatingbusiness.com

forrás: boatingbusiness.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!