Vegyen lakást egy luxushajón!

A Storylines hajótársaság bejelentette, hogy megépíti első, 18 fedélzetes, luxus lakóhajóját, amely határozatlan ideig utazik a a világ körül, és aki megteheti, otthont is vásárolhat rajta.

A hajó csak 2025-ben kezdi meg ezt az egyedülálló, élethosszig tartó utazást, különböző útvonalakon haladva, miközben három és fél évente kerülheti meg a Földet. A 225 méter hosszú, MV Narrative elnevezésű luxustengerjáró ezer fő befogadására lesz alkalmas, és többször megáll olyan nemzetközi célállomásokon, mint Isztambul, Kotor vagy Palermo.

Aki részt akar venni az életre szóló utazáson, annak 1 és 8 millió dollár (400 millió és 3,2 milliárd forint) körül kell fizetnie egy kabinért. Az átlagos szobák mérete 22-25 négyzetméter, a luxuslakosztály nagyjából 180 négyzetméteres, amelyben két emeleten négy hálószoba kap helyet. Ez viszont több mint 3 milliárd forintba kerül, ami még nem tartalmazza a havi lakhatás árát.

A fedélzeten külön orvosi személyzet lesz, valamint 20 étterem, bárok, medencék, vízi játékokkal felszerelt kikötők, bowlingpályák és egy 900 négyzetméternyi wellnessrészleg is helyet kap. Ezenkívül erős wifihálózat és tárgyalótermek is megtalálhatók a hajón – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!