Telt házas kiállításra számítanak Dalmáciában

A hagyományos időpontban, október végén rendezik meg a Biograd Boat Show-t, ahol a szervezők újabb rekordokat döntögető eseményre számítanak.

A 2022-es dél-horvátországi Biograd Boat Show szervezői az idén is telt házas kiállítást várnak, pláne, mivel jelenleg „több az eszkimó, mint a fóka”, azaz több a kiállítójelölt, mint amennyi elfér a területen. Közép-Európa legnagyobb vízi hajókiállítását október 26–30. között rendezik meg a Marina Kornati kikötőben. Az immár 24. alkalommal összehozott eseményt a biogradi Ilirija d.d., Horvátország egyik vezető turisztikai vállalata szervezi.

Az idei show-n több mint 300 kiállító és 300 hajó lesz látható, köztük rekordszámú premier. A szemlére tett vízi járművek száma minden szegmensben emelkedik a korábbiakhoz képest, a legnagyobb növekedést a luxus motoros jachtok produkálják majd.

A kiállítás elrendezésében is lesznek változások. A Croatia Charter Expo nagyobb helyre, a Marina Kornati North D csarnokába költözött, közelebb a kiállító charterhajókhoz és a Captain’s Club találkozóhelyiségeihez. A korábbi helyszínen, a Marina Kornati Nyugati kikötőben egy 600 négyzetméteres, a Marina Stores által üzemeltetett Pop Up Megastore kap helyet, amely közvetlen értékesítést kínál a nagyközönségnek. Az északi Marina Kornati kikötőben egy második pontonhíd is épül, amely összeköti a fő mólót a 6-os mólóval, ahol még több hajót állítanak ki.

Az Ilirija d.d. állítja, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a várólistán szereplő kiállítóknak helyet adjanak.

(forrás: ibinews.com, fotók: mby.com, croatia-times.com, discover-biograd.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!