Tagokat keres a Balatonkenesei Horgász Egyesület

A költségeket tekintve azt írták, hogy a leendő tagoknak a belépési díj 1,025 millió forint, amihez hozzájönnek az „éves díjak”, amelyek további 53 ezret tesznek ki.

Az egyesület kikötőjének lejárt a vízjogi engedélye, amit újra megkaptak, de csak azzal a feltétellel, hogy át kell építeni a létesítményt. Ezt meg is tették, és tájékoztatásuk szerint a belépési díj tartalmazza a kikötőátépítés hozzájárulását.

A munkálatok során a régi kikötőt elbontották, a területet kikotortatták és gondozásmentes, új bejárókat építtettek. „Családias hangulatú, gondozott kikötőnk jól felszerelt és biztonságos. Minden irányból hullámvédett, zárt kikötő, kikötőmesterrel, kamerarendszerrel és wifihálózattal” – állítja a a Balatonkenesei Horgász Egyesület.

A kikötő az elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó horgászati lehetőséget biztosít a békés-, illetve ragadozó halakra. A kőgáttól körülbelül 10 méterre már 2,5-3 méteres a vízmélység, ahol a kagylópadok és hínármezők jó haltartók.

Az egyesület területe a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. rendszeres telepítési pontja. Az egyesület a tagfelvételi jelentkezéseket az egyesulet@bkeneseihe.hu e-mail-címre várja – írta a pecaverzum.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!