Okos megoldás hajósoknak

2017. január 5.
Címkék :

microsoft-magic-mirror-mockupTalán nem földtől elrugaszkodott ötlet, hogy nemsokára az összes luxusjacht alapfelszereltsége lesz a Google tervezőmérnökei által megálmodott okostükör.

A Max Braun, a Google szoftvertervező mérnöke által létrehozott tükör nem csupán arra alkalmas, hogy megnézzük, melyik ruha áll a legjobban rajtunk a fedélzeten, emellett a reggeli készülődés során informálja használóját az aktuális időjárásról, a világ eseményeiről, valamint kijelzi a pontos időt és dátumot.

unnamed

A hajón tartózkodóknak sokat segíthetnek ezek az adatok, úgyhogy feltehetőleg az androidos operációs rendszerrel működő okos tükör hamarosan utat tör magának az iparágon belül is.

reGCqve

Braun biztos akart lenni benne, hogy a tükör ikonjai nem lesznek zavarók, ezért is alkotta meg úgy a konstrukciót, hogy a szöveg és az animációk javarészt monokróm módon jelennek meg. Annak érdekében, hogy minél helytakarékosabb prototípust hozzon létre, a tükör mindössze néhány milliméter vastag, ezzel a megoldással pedig valóban nagyon elegáns külsőt adott termékének, amely épp olyan karcsú, mint bármelyik hétköznapi társa.

microsoft-magic-mirror-mockup

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!