Nézegessen luxusvitorlásokat testközelből!

Tekintve, hogy még mindig rengeteg hajóskiállítást törölnek vagy halasztanak el, a gyártók elkezdtek új megoldások után kutatni. A virtuális tér az egyik lehetőség.

A Nautor’s Swan például virtuális bemutatóterem megnyitásával szeretne közel maradni a világ jó néhány pontján élő közönségéhez. Így viszont bárki számára adott a lehetőség, hogy elmerüljön a Swan világában, megismerve nemcsak a vadonatúj Swan 55-öst, de a 48-as, 58-as, 65-ös és a 78-as modellt is, egyúttal többet megtudva a gyárról is.

Akinek személyes kapcsolatra van szüksége, azt a hajógyár egy tagja online túrán vezeti végig a kinézett hajón, válaszolva minden kérdésre, igény esetén egyeztetve a következő lépést, egy személyes látogatás időpontját.

A virtuális bemutatóterem lehetővé teszi a finn márka számára, hogy a világ minden tájával képes legyen kommunikálni – egyszerűen és kényelmesen. Mindez igen fontos egy olyan időszakban, amikor a fizikai utazás még mindig kihívást jelent, illetve amikor olyan gigászok is térdre kényszerülnek, mint a boot Düsseldorf.

Nautor’s Swan virtuális bemutatóterme itt látogatható meg.

(fotók és forrás: nautorswan.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!