Megújul a Zalakarosi fürdő

2019. május 28.
Címkék :

A tervek szerint 2019 végére birtokba vehetik a vendégek a kétszintes Szaunavilágot, ahol a fókuszban a pihenés, a wellness, a relaxáció, a kikapcsolódás áll.

A kétszintes Szaunavilág közel 200 fő befogadására lesz alkalmas, az emeleten gőzkabin, aroma-bioszauna, élményzuhanyok kapnak helyet, valamint egy infrapihenőteret alakítanak ki. Az épület alsó szintjén egy 40 férőhelyes szauna épül, ahol szaunaceremóniákat tartanak majd, valamint hideg és meleg vizes merülőmedencék, jakuzzi, fűtött padok és hangulatos pihenőterek is létesülnek. Az udvarban lesz egy tágas rönkszauna, amely szintén alkalmas lesz szaunaprogramok tartására.

A beruházás elkészülését követően átalakul a belépőjegyrendszer is, a Zalakarosi Fürdő vendégei részére elérhető lesz egy all inclusive, azaz minden szolgáltatást magában foglaló belépőjegytípus. A szaunaceremóniák, szervezett programok regisztrációhoz kötöttek lesznek, és külön jegy megváltásával vehetők igénybe.


A beruházás összértéke 300 millió forint, amelyből a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül vissza nem térítendő nettó 100 millió forint támogatást nyert el Zalakarosi Fürdő Zrt., a fennmaradó részt saját forrásból finanszírozza.

A Zalakarosi Fürdőben ezt követően is folytatódnak a fejlesztések, a tervek között szerepel a tetőteraszon egy panorámamedence kialakítása, élménymedence, kerti szaunaház, kerti jakuzzi, valamint sok egyéb kényelmet és a szaunázás élményét fokozó wellnesselem – írta a turizmus.com.

(fotó: termalonline.hu)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!