Megjelent az Aqua magazin

Sailing aerial images of the IMOCA boat Spirit of Hungary, skipper Nandor Fa (HUN), during training solo for the Vendee Globe, off Les Sables d'Olonne, on October 27, 2016 - Photo Olivier Blanchet / DPPI / Vendée Globe Images aériennes de Spirit of Hungary, skipper Nandor Fa (HUN), lors d'une sortie d'entrainement en solo au large des Sables d'Olonne, le 27 Octobre 2016 - Photo Olivier Blanchet / DPPI / Vendée GlobeMegjelent az Aqua vízisport- és életmódmagazin legfrissebb, tavaszi száma, benne hírekkel, érdekességekkel, versenybeszámolókkal, interjúkkal.

A lap foglalkozik a világ legnagyobb tengeri versenyeivel, többek között az Amerika Kupával, a Sydney–Hobart viadallal, emellett kiemelt szerepet kap a Vendée Globe, amelyen Fa Nándor fantasztikus hajózással a nyolcadik helyen ért célba.

B1

Az Emberközelben rovatban ezúttal olyan hajósegyéniségekkel készült interjú, mint Dulin Jenő, Kelemen Tamás, Litkey Farkas vagy Paulovits Dénes.

bhp_9028-kis

Emellett megtalálható a lapban beszámoló a párizsi, a londoni, valamint a düsseldorfi boat show-ról, illetve hosszabb előzetes a budapesti hajókiállításról.

Budapest_Boat_Show_-_Újdonság_Pályázat2

A hajóbemutatók között pedig megtalálható a Beneteau, a Dehler, a Dufour, a Dolphin, az Elan, a Hallberg-Rassy, a Hanse, a Luka, a Natutic, a Prestige, valamint a Regal egy-egy modellje.

Dehler_34_botkormannyal_sp-kis

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!