Megjelent az Aqua Magazin téli száma!

Már kapható az Aqua Magazin idei negyedik száma. Keresse a kiemelt újságárusoknál és a benzinkutakon!

Újra rengeteg izgalmas cikkel és nagyszerű képekkel szolgálunk Olvasóinknak, akik exkluzív interjúkat, érdekfeszítő és aktuális témákat egyformán találhatnak legfrissebb lapszámunkban. A jól bevált rovatok és az elengedhetetlen hajóbemutatók mellett nyomon követjük a vitorlázás világának változásait, áttekintjük a fontosabb hazai és a nagy nemzetközi versenyek történéseit, mindezt persze sok-sok fotóval.

Ízelítő a tartalomból:

Exkluzív interjút készítettünk Berecz Zsomborral, aki a sporttörténelmi olimpiai ezüstérem után itthon egyedi típusú utánpótlás-nevelési koncepciót szeretne megvalósítani, egyben a 69F hajóosztályt meghonosítani a Balatonon.

Beszélgettünk Kerekes Kázmérral, aki idén huszadik alkalommal rendezte a Kékszalagot, és nem mellesleg megalakulása óta a 470-es osztály kapitánya.

Beszámolunk az elmúlt hónapok jelentős tengeri-óceáni versenyeiről, ilyen az egyik legkeményebb megmérettetést jelentő 53. Soltitaire du Figaro, amelyen Tom Laperche diadalmaskodott. Folytatódott a nagy rohanógépek vetélkedése, azaz a Sail Grand Prix is, amely újra látványos küzdelmeket hozott. A Maxi Yacht Rolex Cup csodálatos hajóiról ugyanúgy olvashatnak és láthatnak fotókat, ahogy az 54. Barcolana és a Rolex Middle Sea Race résztvevőiről. Utóbbin ráadásul magyar siker is született a Wild Joe révén, amelynek kategóriagyőzelméről részletes tudósítást olvashatnak.

Jövőre már huszadik kiírását ünnepli majd a Seapromo Regatta, az idei versenyen 16 csapatban 150-en szálltak vízre.

A balatoni versenyek közül beszámolunk a Szüreti Regattáról és Fa Nándor szóló tókerülő viadaláról is, ahol Fazekas Gábor hatodik nekifutásra ért fel a csúcsra.

Megismerkedhetnek az egyre népszerűbb katamaránok idei újdonságaival, amelyekről a magyar forgalmazók osztották meg tapasztalataikat.

Megcsodálhatják az Alia Yachts 55–Al Waab és a Wallywind 150 luxusjachtok fantasztikus képeit.

A kiemelkedő nemzetközi hajóvásárok közül ott jártunk a Genova Boat Show-n, a Cannes Yachting Festival-on és a Monaco Yacht Show-n, hogy megismertessük Olvasóinkkal a legújabb nemzetközi hajózási trendeket.

Fontos jótanácsokkal szolgálunk a biztonságos hajózáshoz és nem maradhattak ki mostani számunkból sem a szkippertippek.

A dél-karibi szigetvilágba is elkalauzoljuk Olvasóinkat, akik megtudhatják azt is, milyen egy windsurftúra Tenerifén.

Hajóbemutatók: Prestige X 60, Capoforte SQ24OI, Hanse 510, Cobrey 42 Fly és HT, Saver 870 és 330 WA.

Fizessen elő az Aqua Magazinra, hogy minden megjelenést házhoz kapjon!

Kellemes olvasást!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!