Márkanagykövet lett a magyar vitorlázó

A Ford újabb sportolóval erősíti kommunikációját: a Ford Edge márkanagykövete a Kékszalag tizenháromszoros győztese, a vitorlázó, Litkey Farkas lett.

A Ford Edge utastere új mércét állított a kategóriában: a kiváló minőségű anyaghasználat és a rendkívül igényes kidolgozás jellemzi. Ezen tulajdonságok teszik alkalmassá arra, hogy Litkey Farkas világklasszis vitorlázó életének hasznos és kényelmes társa legyen.


Litkey Farkas, a Ford Edge új márkanagykövete, olimpikon, világbajnok, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja, tizenháromszoros győztese Európa legrangosabb tókerülő versenyének, a balatoni Kékszalagnak. Négyszer nyerte meg a Balaton kerülő szóló versenyt, a TBS Nagydíjat.

A Soling hajóosztály háromszoros világbajnoka, Európa-bajnok, sokszoros magyar bajnok, 1996-ban részt vett az atlantai olimpián. 2018-ban Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette.


Mint Litkey Farkas megfogalmazta: „Amit a Ford Edge az autózásban képvisel, tökéletesen egybevág az általam vallott mottóval: Llmény. Teljesítmény. Siker. Az Edge lenyűgöző belső tere és komfortja nagyon jól jön a hosszú útjaim során, meggyőző teljesítménye pedig alkalmassá teszi, hogy a hajóm szállításával is megbirkózzon. Egyszerre kényelmes és rendkívül elegáns családi autó, amiből büszkén szállok ki akár az Operánál, vagy egy fontos üzleti tárgyalás előtt és hűséges társ, munkaeszköz a dolgos hétköznapokban” – mondta el Litkey Farkas.

„Megvan benne minden élmény és teljesítmény, ami a sikerhez kell” – tette hozzá a világklasszis sportoló – írta az automotor.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!