Magyar utazási iroda lett a legjobb

nave-crociera-msc-fantasia-plana-panoramica-1iaogzA For Two irodát választották a hajós utazásokat is kínáló legjobb utazási irodának. A díjátadót stílszerűen egy luxushajó fedélzetén tartották.


Magyarországon öt éve kezdték meg az ilyen hajóutak értékesítését, azóta több tízezren próbálták ki az éves szinten elérhető több ezer hajós út valamelyikét, amelyek a föld szinte összes pontjára elvezetnek: Alaszkától a Karib-szigetekig, Lisszabontól Ciprusig, vagy éppen észak-európai és ausztráliai körutakra.

2016112027

A világ egyik legnagyobb hajós társasága, az olasz alapítású, svájci központú MSC több mint 16 ezer alkalmazottjával 45 országban tart fenn irodát. A cég minden évben átadja az MSC All-Stars of the Sea díjait, amelyek egyikét az idén harmadik alkalommal nyerte el a hajosutak.com internetes oldalt is működtető utazási iroda, a For Two. A díjátadót egy négynapos földközi-tengeri hajóúton tartották az MSC Fantasia hajó utolsó kikötésének estéjén, Marseille-ben.

MSC1114871_Ship_MS_3478678a-xlarge

A Fantasia egy valóságos úszó város: 138 ezer tonnás, 333 méter hosszú, 14 emeletes, 4363 vendég és körülbelül 1400 tagú személyzet utazhat rajta. Képtelenség felsorolni, mi minden van a fedélzetein: 4D mozi, akvapark, üzletek, éttermek, strand, sportpályák, színház, játszótér, konferencia-központ, mosoda, orvosi rendelő, patika – a lista a végtelenségig lenne folytatható.

MSC_Fantasia_pool

Tavasztól őszig a legtöbben a Földközi-tengert veszik célba, télen pedig a Karib-térséget. Az előző évekhez képest az idén határozottan megnőtt a kereslet az ázsiai hajóutak iránt is. A magyarok közül a legtöbben a hét éjszakás utakat választják.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!