Ma kezdődik a Budapest Boat Show

boatshownyitoMagyarország legnagyobb szárazföldi kikötője mától vasárnapig várja a hajózás szerelmeseit.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megrendezendő esemény fő témája a szabadidős hajózás, így a Programsziget aktivitásait is ebben a témában alakították ki. Lesz árbócmászóverseny, csomókötözés és kötéldobás, evezőszimulátor, valamint kinectversenyek. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megépítik a kiállítás 40 négyzetméteres bemutatómedencéjét, ahol hajósiskolák mutatkoznak be, és vízre kerül egy egytestű hajó, illetve egy katamarán is. Emellett vízből mentési bemutatók és SUP jóga is lesz a medencében.

Budapest_Boat_Show_-_Újdonság_Pályázat2

A Budapest Boat Show az idén is felvonultatja a teljes hazai hajópiacot, így megtekinthető lesz közel száz vitorlás, elektromos és vitorlás hajó a rendezvény G és F pavilonjában. Emellett a kiállításon megtalálható lesz a hajózáshoz szükséges összes felszerelés és kiegészítő, így a Budapest Boat Show-ra látogatók az idén is mindent beszerezhetnek, ami a felkészült szezonindításhoz szükséges.

budapest-boat-show-2015-02

A Budapest Boat Show Újdonságpályázatnak köszönhetően a kiállításon minden évben megtekinthetők az elmúlt év fejlesztései, az idén is bemutatkoznak a legfrissebb innovációk, amelyeket a szakmai szereplőkből és újságírókból álló zsűri a legjobbra értékelt.

DSC_0663_resize

A Budapest Boat Show az első nap, február 23-án Exkluzív napot hirdet, amelyen csak a hajókiállítás várja a látogatókat, akik így akadálytalanul közelíthetik meg a területet, a kiállításon pedig nyugodtabb, üzleti hangulat várja az érkezőket.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!