Költségcsökkentés: beköltözött új irodájába a World Sailing

A World Sailing, a vitorlássport globális irányító testülete beköltözött új székhelyére a London központjában található Hammersmithben.

A Shortlandsben található új épületet Quanhai Li, a World Sailing elnöke nyitotta meg hivatalosan. A Hammersmith metróállomástól gyalogosan is megközelíthető központ testre szabott irodai környezetet kínál egy teljeskörűen kiszolgált komplexumban, és 70%-os költségmegtakarítást jelent a korábbi, Paddingtonban található irodahelyiségekhez képest.

David Graham, a World Sailing vezérigazgatója: „Nagyon örülünk, hogy beköltözhetünk új székhelyünkre. Az új környezetet a céljainknak megfelelően újítottuk fel, és lehetővé teszi számunkra, hogy ismét együtt dolgozzunk, valamint a távmunka és a hibrid munka hatékony keverékét valósítsuk meg. Ezt a modellt továbbra is fenntartjuk a munkatársak számára, mivel a világ vállalataihoz hasonlóan mi is azt tapasztaltuk, hogy ez sikeres és előnyös a működésünk szempontjából. A megtakarításokat, amelyeket a költözést követően elérünk, vissza tudjuk forgatni a sportba, a vitorlázók javára fordítva azt. A lépéssel lehetőséget kaptunk arra, hogy megreformáljuk a sportágat, a jövőbe tekintve építkezzünk, és szervezetként a múlt pénzügyi terhei nélkül érjük el stratégiai céljainkat.”

fotók és forrás: sailing.org

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!