Így is el lehet tölteni az őszi szünetet

2016. november 10.
Címkék :

PortorozOktóber végén a Halloween Kupán állt rajthoz a Spartacus kilenc versenyzője. A portorozi megmérettetésen Tóth Atus szerepelt a legjobban, nyolcadik lett. Jeney Máté kicsit óvatosabban kezdett ezen a versenyen, ám a végén sikerült futamgyőzelmet szereznie A felkészülési versenyen Brencsán Dávid vezette a csapatott.


Az őszi szünetben tizenkilenc sparis versenyző utazott Portorozba, hogy részt vegyen az Optimist Osztályszövetség edzőtáborán. Az ötnapos eseményen kilenc klubból közel hetven gyermek érdeklődött az összevont edzés iránt, amely az edzőknek is jó képzési lehetőség volt.

Portoroz

A házi versenyt ifiben a sparisok nyerték, valamint serdülőben is szépen teljesítettek. Ezúttal Szabó Roni, Jeney Máté, Verebély Nándi és Matyi, valamint Borda Levi és Tóth Atus volt a legeredményesebb, akiktől a kisebb szélben, küzdelmes mezőnyhelyzetekben, szép teljesítményeket lehetett látni. A spartacusos sportolók következő eseménye a Martinova Regatta lesz Izolán, majd a Mikulás Kupa következik Pulán.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!