Névadó szponzor állt a Kékszalag mellé

2018. február 26.
Címkék :

A Magyar Vitorlás Szövetség és az Erste képviselői aláírták az idei, jubileumi Kékszalag támogatásáról szóló szándéknyilatkozatot.

Még egy lépéssel közelebb a Kékszalaghoz: a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke dr. Kollár Lajos és Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója az 50. Kékszalag támogatásáról írt alá szándéknyilatkozatot a Budapest Boat Show-n. A partnerség keretében az Erste Bank lesz a verseny névadó szponzora. A bank egyébként a Kékszalag mellett a gyerekeknek szóló Kékpántlika versenynek is a fő támogatója.


Dr. Kollár Lajos közölte: „Évek óta kiváló az együttműködés az Erstével, a bank az idén is jelentős támogatással segíti Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyét. Ez az együttműködés is hozzájárulhat ahhoz, hogy egy újabb rekord szülessen a versenyen. A szövetség reméli, hogy megdől az eddig nevezési rekord és több mint 600 hajó rajtol majd el július 26-án a Balatonfüredről.”


Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „Az Erste kiemelten kezeli a Kékszalagot és a gyerekek miatt természetesen a Kékpántlikát is. Nem pusztán támogatásról van szó, hiszen a vitorlázás felöleli mindazt, amit az Erste pénzügyi szolgáltatóként képvisel: a hagyományőrzést és az innovatív megoldásokat egyaránt.”

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!