Ismét lesz partihajó a Balatonon

Immár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműködésében valósul meg. Miután Zamárdi kikötőiben nem tud akkora hajó parkolni, amekkorára a szervezőknek szüksége van, ezért esett a választás a siófoki Bahart kikötőre.


A Badacsony nevű, limitált, 300 fős katamaránon igazán minőségi szórakozási lehetőségekkel kecsegtet az idei program is: fellép a német technoszíntérről Ellen Allien, hybrid live acttel jön a Booka Shade duó, érkezik az ibizai közönségkedvenc Patrick Topping, a tavalyi nyár slágerét jegyző CamelPhat duó, valamint back-to-back szettet játszik Agoria és Scuba. A hab a tortán pedig az idei évben egy extra boat party a drum and bass szerelmeseinek: a Bladerunnaz csapata Rene LaVice-t hozza el Kanadából.


A szervezők az idén is ingyenes transzfert biztosítanak a fesztiváltól a siófoki kikötőig (a buszok mindig 1 órával a hajó nyitása előtt indulnak a fesztiváltól). Az elmúlt két évben telt házzal pörögtek ezek a bulik, tehát érdemes mindenkinek bebiztosítania már most a részvételét, ha nem akar lemaradni a limitált nappali ringatózós topogásról a Balaton közepén. A Sound-bérlettel rendelkezők kedvezményes áron válthatják meg belépőiket a hajós programra – írta a hirbalaton.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!