Ilyen luxusjachtot vett Cristiano Ronaldo

A Juventus portugál sztárja a jó néhány luxusautója mellett immár egy ötmillió eurót (1,7 milliárd forint) érő tengerjáró hajó büszke tulajdonosa is.

Az ötszörös aranylabdás nemrég járt Viareggióban, a világ legexkluzívabb jachtjait gyártó Azimut cégnél. Ha pedig ott járt, nem is távozott „üres kézzel”, egy 27 méter hosszú, háromszintes Grande nevű tengerjáró hajót vásárolt. Instagram-oldalán már meg is mutatta új szerzeményét párja, Georgina Rodríguez oldalán. „Váltsd valóra az álmaidat, a legkülönlegesebb társaságban” – tette hozzá Ronaldo a fotóhoz.

A Grande igazi álomhajó: az állandó személyzet két kabinja mellett a vendégek négy kétszemélyes lakosztályban pihenhetnek, a három szinten pedig hét fürdőszoba áll a rendelkezésükre. A jacht nemcsak elegáns és jól felszerelt, de gyors is: a cirkálósebessége körülbelül 22 km/óra, de akár 52 km/órára is képes gyorsulni.

Az Európa-bajnok sztárról köztudott, hogy imádja a luxust, és van is miből fedeznie fényűző életvitelét: az elmúlt évben a Forbes listája alapján a világ második legjobban kereső sportolója volt 105 millió dolláros (31 milliárd forintos) bevételével – írta a blikk.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!