Idén is Dunát lehet majd rekeszteni a prémiumitalokkal az őszi Whisky Show-n

2024. szeptember 20.
Címkék :

Idén október utolsó hétvégéjét (október 26–27.) rendezik a Whisky Show-t. A rendezvényen több újdonság mutatkozik be, például idén már bérletet is lehet vásárolni.

Az idén a whisky- és párlatkedvelők már a tizenharmadik Whisky Show-nak örülhetnek. A helyszín maradt a budapesti Millenáris, az időpont pedig: október 26–27. (szombat, vasárnap)

Jegyvásárlás: a rendezvényre a Tixa.hu oldalon lehet jegyet váltani).

A rutinos Whisky Show-látogatók már megszokhatták, hogy minden ősszel két napig Budapest a minőségi párlatok „epicentruma”, ahol az armagnactól a ginen és a rumon át a whiskyig megszámlálhatatlan italkülönlegességet lehet megismerni és megkóstolni.

Sokak számára az egyedi hangulatú kétnapos rendezvény „piros betűs ünnep”, ahol nem csupán a skót dudások harsány megjelenése kelt feltűnést, hanem a prémiumpárlatok színes kavalkádja, valamint a változatos program is.

A Millenáris Nagycsarnokában idén is több helyszínen pörögnek az események: izgulhatunk a whiskykoktélversenyen, műhelytitkokat tudhatunk meg a nemzetközileg is elismert előadóktól, lepárlómesterektől, márkamenedzserektől a masterclassokon (ültetett kóstolók) és az italstandokon. A báros „feelingről” és vidám hangulatról a kitelepült bárok gondoskodnak elképesztő koktélkülönlegességeikkel.

Whisky Show 2024 jegytípusok:

Újdonság, hogy idéntől már kétnapos bérletet is lehet váltani, így aki több időt töltene kedvenc párlatai társaságában, annak ezt a lehetőséget ajánlják a szervezők.

ELŐVÉTELES:
Szeptember 1-jétől – a készlet erejéig

HELYSZÍNI JEGYÉRTÉKESÍTÉS:
Október 26–27.

UPGRADE:
Akik elővételes vagy helyszíni standard jegyet vásárolnak, azoknak limitáltan lehetőségük van a helyszínen a magasabb osztályú VIP-kategóriás jegyre váltani annak érdekében, hogy a VIP-szolgáltatásokat igénybe tudják venni.

A rendezvény látogatható:
Standard jeggyel: 14.00–21-00 (last dram: 20-30)
VIP-jeggyel: 13.30–21.00 (last dram 20.30)

Mint minden évben a különféle jegyek (pl. Standard, VIP) más és más csomagajánlatot kínálnak.

Kóstolókuponok:
Az idén is lesz lehetőség a helyszínen további kóstolókuponokat vásárolni a feltöltőpontokon.

Párlatkóstolók – Masterclassok – Ismerjen meg új ízeket!
Idén is több gyártó lepárlómestere, márkanagykövete tart ültetett kóstolókat (masterclass), amelyekre elővételben lehet jegyet vásárolni szintén a tixa.hu portálon, illetve a helyszínen. A szemináriumokon – egy informatív előadás keretében – több tételt lehet kóstolni, így az érdeklődők a profi előadók segítségével a párlattudásukat is bővíthetik. Aki ilyenen töri a fejét, figyeljen arra, hogy olyan kóstolóra váltson jegyet, amelyik napra a belépőjegye is szól.

Hangulatképek 2023-ból:

YouTube video

További információk a whiskynet.hu oldalon.

TALÁLKOZZUNK A WHISKY SHOW-N OKTÓBER UTOLSÓ HÉTVÉGÉJÉN!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!