Huszonhat éves történetének legnagyobb dobására készül a Biograd Boat Show

Az október 23–27. között megrendezendő hajós seregszemle az eddigi legnagyobb kiállítótérrel és öt különböző témával várja az érdeklődőket.

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb hajózási vására, a 26. alkalommal megrendezendő Biograd Boat Show túllép az eddigi keretein, mert a városi kikötő közelmúltbeli bővítésének köszönhetően az idén 50 ezer négyzetméteren több mint 450 kiállítóval várja a látogatókat. Az új kiállítótér már tulajdonképpen része a városközpontnak, és az Adria legnagyobb katamaránkiállításának, valamint számos luxus motoros jachtnak, 20 csúcskategóriás autónak és további luxustermékeknek ad otthont. Ehhez képest mellékszál, de az E csarnok mérete megduplázódott, és a környező területet is kibővítették, hogy még több kiállítót tudjanak fogadni.

Biograd Boat Show: „Öt kiállítás egyben”
A Biograd Boat Show idei kiadása magában foglalja a 26. Biograd Boat Show-t, a 9. Biograd B2B – üzleti vásárt, a 8. HGK Days of Croatian Nautics kongresszust, a 6. Croatia Charter Expót és az 1. Croatia Luxury and Adventure Travel Show-t. Így a hajózási ipar és a turizmus minden kulcsfontosságú szegmensét egy helyen vonultatja fel, ráadásul hozzájárul azok további fejlődéséhez és népszerűsítéséhez.

Horvátországi luxusprogramok és kalandos utazások
A hétvégére a D csarnok Croatia Luxury and Adventure Travel Show-vá alakul át, amely a luxus és kalandos utazási lehetőségeket kínáló kiállítók gazdag választékát mutatja be a hajókiállítás látogatóinak.

Online jegyértékesítés
A hosszas várakozás elkerülése érdekében a jegyvásárlásra új elektronikus jegyértékesítési rendszer kerül bevezetésre, amely lehetővé teszi a látogatók számára az online jegyvásárlást.

A Biograd Boat Show-élmény
A Biograd Boat Show a világ egyik leginkább mozgalmas és életteli hajókiállítása, gazdag eseménynaptárával számos tehetős nemzetközi látogatót vonz. A kiállítás sikere a szervező Ilirija d.d. által létrehozott egyedülálló formulának köszönhető, amely a lenyűgöző Marina Kornati, az Ilirija szállodák, éttermek és szórakozási lehetőségek kavalkádját „Boat Show Experience” csomagjában foglalja össze. Napnyugtakor tehát csak a kiállítás zár be, a programok sora korántsem ér véget.

(forrás: yachtscroatia.com, fotók: Biograd Boat Show)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!