Holnap nyit az ország legnagyobb hajó és vízi sport kiállítása!

70 márka, 60 kiállító és 100 hajó várja a látogatókat Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében a Hungexpo-n!

A Budapest Boat Show február 23-26. között várja a hajózás és vízi sportok iránt érdeklődőket.

A bemutatkozó motoros és elektromos hajókínálat mellett a Budapest Boat Show-n megtekinthetők lesznek a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, kiegészítők is, illetve nagy szerepet kapnak a vízi sportok és azok eszközei, felszerelései.

A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai-, mind a nagyközönséget. A színpadon szó lesz az a tengeri vitorlásoktatás kihívásairól, Rakonczay Gábor expedícióinak beszámolóiról, Kemény Dénes izgalmas történeteiről, valamint az amatőr hajóépítők közösségének munkájába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

A Budapest Boat Show 2023-ban ismét az Utazás kiállítással egy időben kerül megrendezésre, így azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik 34 országból érkező közel 100 kiállítót és számtalan izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt, valamint a Karaván Szalont is.

A kiállítás stratégiai partnerei a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

Jegyvásárlási lehetőség itt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!