Hétvégi gasztrotúrák Badacsonyon

2018. október 4.
Címkék :

Októbertől Gasztrohegy néven indítanak programsorozatot a badacsonyi vendéglátók, amelynek célja, hogy a kiváló borok és programok mellett ínyenc falatokkal is megismertessék a látogatókat.

A kezdeményezéshez csatlakozott a Tilia Borvendéglő, az idén nyártól újranyitott St. Orban Étterem, valamint a rizapusztai Tölgyes Kúria is.


A Gasztrohegy nem csupán egy programsorozat, hanem aktivitásra csábít, tematikát ad, élményt nyújt – borokkal, gasztronómiával, ötletekkel.


Így októbertől áprilisig kilenc vendéglátóhellyel az élen (Tölgyes Kúria, Bonvino Borbár, Borbarátok Vendéglő, Istvándy Borműhely, Tilia Borvendéglő, Pláne Badacsony borterasz, St. Orbán Étterem, Laposa Birtok, Kisfaludy-ház) hét tematikus gasztrohétvégén keresztül mutatják meg Badacsonynak azt az arcát, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni.

A vulkanikus borokhoz helyi alapanyagokkal izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói, és mindenkit arra invitálnak, hogy ismerjék meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!