Február végén újra Budapest Boat Show!

Hamarosan újra találkozunk Magyarország legnagyobb hajókiállításán, 2023. február 23–26. között a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Közeledik a 2023-as Budapest Boat Show, amely 2022-ben 27 ezer látogatót vonzott az Utazás Kiállítással közösen. A jövő évi rendezvény előtt mintegy három hónappal a G pavilon több mint háromnegyede megtelt. A kiállításra eddig mintegy 30 cég jelezte már részvételét, 70 motoros és elektromos hajóval.

A kiállításon többek között olyan márkák kapnak helyet, mint Atlantic Marine, ATX, Axopar, Belassi Marine, Comitti Venezia 25, Crownline, Delphia, E-twow, Excess, FŰKE, Gtechnig, HY Boat, Hypercraft, Invictus, Jeanneau, Karnic, Kimple, Lex, Nautique, Northman, Prestige, Quicksilver, Regal, Royal Craft, Saver, Stickl, Terhi, Tigé, Wiking, XO, Yamaha. Ugyanitt lesznek a hajóstermékek és hajósszolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházata, illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutatómedencében sem.

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ a hajósok megszokott találkozóhelye a szezon előtt. A látogatók az ország minden tájáról érkeznek, hogy megtekintsék a legfrissebb hajókínálatot, megismerjék az innovációkat vagy újra átéljék az elmúlt szezon nagy versenyeit, eseményeit a színpad előtt. Hogy ez enyhíti, vagy inkább fokozza a várakozást, azt mindenki döntse el maga.

A Budapest Boat Show, hazánk legnagyobb szárazföldi kikötője újabb meglepetéssel szolgál a 2023-as kiállítás keretein belül. Középpontban a Duna jelszóval globális folyami sportolási és szabadidős lehetőségeket tár az érdeklődők elé. Evezne a főváros közelében? – csak bátran, mi segítünk benne akár versenykajakkal, akár túrakenuval képzelné el a kalandot. Motorcsónakkal szeretné nézni a tűzijátékot? – miért ne. Ha maga vezetne, segítünk a jogosítvány beszerzésében. Ám ha csak élvezné a látványt, akkor hajóbérlési lehetőséget kínálunk. Kirándulna a Duna magyarországi szakaszán? – pakolja össze a családját és válasszon a rengeteg lehetőség közül.

Külföldi kirándulásra szeretne menni, de nem akar vezetni? – irány a Duna, ahol számtalan szállodahajó lesi kívánságait. Ráférne a munkahelyére egy kis csapatépítés? – látogasson ki hozzánk, és válasszon a folyami lehetőségek közül. Érdekelné a motorcsónaksikerek? – a Duna erről is rejt titkokat, amit örömmel oszt meg. Még nem buszozott folyón? – itt az ideje, hogy szembenézzen az első olvasatra kissé szokatlan kihívással. Természetesen a Duna középpontba állítása mellett a Budapest Boat Show a megújult környezetében is a hagyományokhoz hűen készül a látogatókra. Legyen az vitorlás vagy motorcsónak, hajóalkatrész vagy ruházati kiegészítő, mind jelen lesz a kiállításon.

Az idei évhez hasonlóan az Utazás Kiállítás is megtekinthető lesz a Budapest Boat Show-val egy időben. Itt a hazai és külföldi desztinációk mellett helyet kapnak az utazási irodák, valamint a Karaván Szalon, ahol a legújabb lakókocsik és lakóautók széles választéka várja a látogatókat. A kiállításról még több információ található a rendezvény honlapján, illetve a facebook.com/budapestboatshow oldalon. Az utóbbin a rendezvény újdonságai mellett egyéb hajóshírek és érdekességek is várják az érdeklődőket.

A kiállítás stratégiai partnerei a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autóspartnere pedig az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!