Elindult a jegyvásárlás a Budapest Boat Show-ra

Az ország legnagyobb hajókiállítása a tavalyinál is kedvezményesebb early bird jegyekkel készül a 2021. március 18–21. közötti eseményre.

Az elmúlt időszakban számos változás volt a Budapest Boat Show körül, amelynek oka a jelenleg az élet minden területére nagy hatás gyakorló vírushelyzet. A legfontosabb változás talán, hogy kiállítás szervezői a látogatók egészségének megőrzése érdekében közel egy hónappal későbbre tolták a jövő évi Budapest Boat Show-t.

A szervező, a Hungexpo Zrt. több tavaszi kiállítását is új időpontra időzítette, és a kiállítási portfólió átalakításának köszönhetően a hajókiállítás új társrendezvényeket kapott. 2021-ben az Utazás kiállítás helyett – amelyre május 6–9. között várják az érdeklődőket – a FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás és a hazánk legnagyobb, lakókocsikat és lakóautókat felvonultató kiállítása, a Karaván Szalon kíséri a Budapest Boat Show-t.

A hajókiállítás 2021-ben 30. alkalommal várja a hajózás szerelmeseit. A jubileumi eseményre eddig a kiállítási terület több mint felét foglalták le a bemutatkozó cégek, amelyek a felszerelések, ruházatok, vízi sportok és hajós szolgáltatások mellett több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajót mutatnak majd be az érdeklődőknek. A látogatók ráadásul a Hungexpo területfejlesztésének köszönhetően mindezeket két újonnan épült csarnokban ismerhetik meg.

Természetesen 2021-ben sem maradnak el a legfrissebb innovációk, hiszen a kiállításszervezők 8. alkalommal is meghirdették Újdonság Pályázatukat, amelynek legjobbjai nemcsak a standjukon, de a színpadon is bemutatkoznak. Ez utóbbin a látogatók megismerkedhetnek az olimpián dobogós helyezésekre esélyes magyar vitorlázócsapattal, a Kékszalag esélyeseivel és a Tisza-tóval is, amely a jövő évi kiállítás díszvendége.

A rendezvényre már elindult a jegyvásárlás, amely a Budapest Boat Show weboldalán érhető el. A szervezők ráadásul az idén early bird jegyekkel is készülnek, így azok, akik február 15. előtt regisztrálnak és vásárolják meg a belépőjüket, a tavalyinál is kedvezményesebben látogathatnak ki. A hajóvezetők pedig, a kiállítás zárónapján a megszokott módon, díjmentesen léphetnek be a kiállítási területre.

A Budapest Boat Show szervezői elkötelezettek a résztvevők egészségének megőrzése iránt, ezért létrehoztak egy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott kézikönyvet, amelynek célja, hogy minimalizálják a kockázatokat mind a látogatók, mind a kiállítók számára. Az intézkedések részletei szintén a kiállítás honlapján találhatók.

A jegyvásárlásért, illetve bővebb információkért érdemes ellátogatni a www.boatshow.hu, illetve a facebook.com/budapestboatshow oldalra.

A kiállítás stratégiai partnerei a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!