Eladó a világ legmagányosabb otthona – igaz, nem olcsó

2022. május 6.
Címkék :

Senki sem sziget, tartja a mondás, de lehet, hogy mégis van kivétel. Eladó egy sziget hálószobás faházzal és nulla szomszéddal.

A Maine államban fekvő, hivatalosan lakatlan szigeten formás kis faház áll, a terület jellegéből még egy ingatlant nem igazán lehet felhúzni, cserébe 339 ezer dollárt kérnek érte. Az Addisonban (pontos cím: Wohoa Bay 0) található ingatlant hétvégi háznak árulják, de csak igazán introvertáltaknak. Ezért is kínálják a 1,5 hektáros Duck Ledge Islandet „teljes egészében”.

A szigetet körülvevő szirtek rendszeresen fókákkal telnek meg, így a szórakozás garantált, és mivel nincsenek fák, egészen egyedi kilátás nyílik a környező természetre. A „világ legmagányosabb otthonaként” emlegetett házikó 2009-ben épült, és lenyűgöző panorámát biztosít az óceánra.

Szépséghibája az ingatlannak, hogy az 50 négyzetméteres házban nincs fürdő. Van viszont pottyantós WC – illő távolságban.

A leírás szerint minden vízállásnál akad megfelelő kikötési lehetőség, és több marina is található biztonságos közelségben. A napnyugta látványa pedig mindent visz.

(fotók és forrás: nypost.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!