Együttműködik a két népszerű wellnessfürdő

A Zalakarosi Fürdő, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő hosszú távú stratégiai együttműködést köt műszaki, üzemeltetési, gazdasági és marketingterületen.

A közös munka célja a magyar fürdőkultúra hagyományainak megőrzése és továbbfejlesztése a gazdaságosság, környezettudatosság, hatékony energiagazdálkodás elvei mentén. A stratégiai megállapodás keretében a jövőben az ágazati vezetők egyeztetéseket folytatnak az őket érintő gazdasági, marketing-, műszaki, üzemeltetési, szolgáltatási feladatokról, szakmai trendekről. A szakemberek jövőbeni feladatai között szerepel szakmai konferenciák szervezése is, valamint szakmai fórumokon is közös részvételeket terveznek. Szakmai és érdekvédelmi szervezeteknél a döntéshozatalok előtt egyeztetéseket tartanak.


A felek együttesen vesznek részt benchmarking tevékenységben, összehasonlító elemzéseknél egymás hivatalos benchmarking partnereiként. A fürdők a Dunántúl egyik legfontosabb turisztikai szereplőiként összehangolják a szakmai érdekérvényesítés lehetőségeit, kinyilvánítják szándékukat az együttműködésre beszerzések, beszállítók, energetikai cégek versenyeztetése érdekében. A közös munka során a két fürdő összehangoltan időzíti marketingvonatkozású rendezvényeit, továbbá a terveik között szerepel közös tájékoztatók, információs napok szervezése is.


Mindkét szervezet kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, az egyéni aktivitások mellett összefogásuk keretében közös célokat, tevékenységeket is meghatároznak, amelynek alapját a közös kommunikáció képezi. A fürdők fontosnak tartják, hogy a két szervezet együttműködését a humánerőforrás területére is kiterjesszék, ennek eredményeképpen a munkavállalók a kölcsönösség elvén fél áron látogathatják egymás létesítményeit – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!