Cranchi – Egyedi és különleges

A 19. század végén alapított Cranchi elkötelezett a minőség és a technológia iránt, a cég filozófiája garanciát jelent az ügyfelek elégedettségére. A jövőre bemutatkozó hajójuk, a Settantotto pedig a szépség és az elegancia harmóniáját kínálja.


A Cranchi jelenleg a termékeinek 80 százalékát a világ 70 országába exportálja. A cég központja az 1970-ben létesített Piantendóban van, itt a teljes adminisztráció, a tervezés és a logisztika, és egy 36 ezer négyzetméteres csarnokban készülnek a 24 és 44 láb közötti hajók.

Jelenleg tizennégy modelljük van: Flybridge, Hard Top, Soft Top, Cruiser, Day Cruiser, Trawler Line, Crossover Line és a legújabb, a Luxury Day Tender. Mindezek mellett még ebben a szezonban megjelenik az E26 Classic és az E26 Rider.
A Cranchi folyamatosan biztosítani tudja azt a magas technológiai színvonalat, amely a termelékenység mellett kiváló minőséget nyújt. Az elkötelezettség a minőség és a technológia iránt, valamint a cég filozófiája a garancia az ügyfelek elégedettségére.

A vállalat új zászlóshajója a Settantotto, amely több mint egy egyszerű szám, a szépség szinonimája. A klasszikus és modern vonalak a hajó minden részletében elegánsak és harmonikusak. A dizájn sohasem öncélú, mindig a funkcionalitást szolgálja, vagyis tökéletes összhangba került a szépség és az észszerűség.

Nincs két egyforma hajó, minden Settantotto egyedi és különleges. A Cranchi Style Manager csapatának segítségével a megrendelő egyedi igényeire szabható a jacht színétől a berendezéseken át a szövetek, az anyagok és a kiegészítők kiválasztása. Legyen az sportos vagy luxus, az összkép szépsége és minden apró részlete tükrözi a megrendelő ízlését és személyiségét.

A környezetbarát és automatizált gyártástechnológia pedig a kifogástalan minőséget garantálja. A Volvo legújabb és legerősebb D13-IPS1350 motorja a Settantottóhoz lett hangolva. Minimális zaj, vibráció, kedvező fogyasztás, megbízhatóság, teljesítmény és kényelem.

(hajóbemutatónk teljes terjedelmében elolvasható az Aqua Magazin legújabb számában.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!