Bemutató előtt: Wallypower 58

Megújult modellcsaláddal jelentkezik a monacói Ferretti Csoporthoz tartozó Wally márka. A Wallypower 58-as hivatalos világpremierje Velencében lesz, május végén.

Hasonlóan a Wallypower 118-ashoz, a Wallypower 58-ast is letisztult vonalak határozzák meg. A jacht belseje felülről beömlő természetes fényben fürdik, és nem maradhattak ki a tipikus Wally-jegyek: a felépítmény oszlopok nélküli ívelt üvegfelülete, a széles oldalfedélzetek és a tágas, de jól védett vendégterek.

A kokpit a különböző éghajlati viszonyokhoz igazítható, az állítható hátsó fedélzeti napozópad többféle pihenési lehetőséget kínál akár négy felnőtt számára. Az összecsukható „szárnyak” a hátsó fedélzeten tovább növelik az egyébként sem kicsi fürdőplatformot, amely könnyű hozzáférést biztosít a vízhez, illetve a kismotoros és a vízi játékok tárolója lehet.

A Wallypower 58-as beltere a rugalmas alakíthatóságának köszönhetően négy vendég éjszaki elszállásolására is lehetőséget teremt, de a „flexi-guest” elrendezés helyett választható olyan, amelyik saját fürdőszobás legénységi hálóhelyet biztosít.

A Volvo IPS meghajtórendszer saját fejlesztésű, joystickos manőverezése, dinamikus pozicionálása és Assisted Docking szoftvere van, a választható motorteljesítmény pedig több mint 30 csomós utazósebességet garantál.

A Wallypower 58-as hivatalos világpremierje a Velencei Hajókiállításon lesz, május 28. és június 5. között.

Wallypower58 beharangozó filmje:

YouTube video

(forrás: ibinews.com, fotók: wally.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!