Az élmény a legjobb karácsonyi ajándék

2018. november 28.
Címkék :

A sárvári Spirit Hotel megbízásából készített országos reprezentatív felmérés adatai alapján sokan szeretnének élményajándékokat, wellnesshez kapcsolódó meglepetést látni a fa alatt.


A válaszadók 43 százaléknak a legnagyobb örömet egy wellnessutalvánnyal lehetne szerezni. Második helyen, 37 százalékkal a belföldi hosszú hétvége áll, míg a dobogó harmadik a fokára kisebb vagy nagyobb használati tárgyak kerültek (28 százalék), míg a szokásos ünnepi ajándékoknak (könyv, édesség) a megkérdezettek 23 százaléka örülne.

A karácsonyra vásárolt ajándékutalványok népszerűsége évről évre növekszik, amit elősegít, hogy a legtöbb szálláshelyen már személyre szabottan lehet válogatni az elegáns ajándékkártyák közül.

Az élményajándékok közül a wellness, az utazási és szállodai ajándékutalványok a legnépszerűbbek, a válaszadók 64 százaléka ajándékozna ilyet szívesen. Ezt követik a különböző kulturális programhoz kapcsolódó ajándékutalványok 38, a gasztro- és éttermi ajándékutalványok 35, majd a sporthoz, mozgáshoz kapcsolódó utalványok 21 százalékkal – írta a vg.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!