A Tisza-tó lesz a Budapest Boat Show díszvendége

A Budapest Boat Show-n, Magyarország legnagyobb hajós találkozóján a látogatók egy helyen ismerhetik meg a legfrissebb hajós innovációkat és tekinthetik meg a legnagyobb hajómárkák kínálatát. A kiállítás idei díszvendége a Tisza-tó lesz.

A március 3. és 6. között megrendezendő esemény ötezer négyzetméteren közel 50 kiállítóval és mintegy 100 hajóval várja a látogatókat. A 30. alkalommal megnyitó Budapest Boat Show-n a látogatók megtekinthetik, sőt be is járhatják a különböző márkák vitorlás, motoros és elektromos hajójának nagy részét, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások, ruházatok közül, és beszerezhetik a különböző vízi sportokhoz szükséges eszközöket is.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a legfrissebb innováció bemutatására, ezzel a céllal a kilencedik alkalommal hirdette meg Újdonság Pályázatát, így az elmúlt évben vízre került fejlesztések egy helyen lesznek megtekinthetők.

A Budapest Boat Show díszvendége ezúttal a Tisza-tó, amely különleges helyet tölt be a hajósok, vízszeretők életében. A standjukon többek között a Hortobágyi Nemzeti Park élővilágának bemutatásával és Tisza-tavi (v)ízbemutató kóstolóval is várják a látogatókat. Az MVSZ érdekes szakmai beszélgetésekkel és ministúdióval készül, az előbbit online is lehet majd követni.

A VMSZ és a KÜRT Zrt. a Hungexpo által szervezett Budapest Boat Show keretein belül mutatja be először a nagyközönségnek a Mentőmellényállvány projektet. Ennek keretében mentőmellényeket tartalmazó állványt állítanak fel frekventált vízközeli közterületeken, sétányokon, kikötőkben, első lépésként a Balaton körül.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi – írta az ilovetiszato.hu.

fotók: dronestagr.am, freeimages.com, funzine.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!