Utazzon hajóval a Sziget Fesztiválra!

Az idén ismét lesz Sziget VIP Boat, amely a Sziget Fesztivál alatt luxus motoros hajókkal viszi a Szigetre a fesztiválozókat.

A Sziget VIP Boat három különböző szolgáltatást nyújt. Az Express szolgáltatás a Batthyány téren és a Wiking Yacht Club – Marina Parton várja az utasokat. Az előbbi helyről nyolcszemélyes motoros hajóval száguldhatnak, míg az utóbbi kikötőből kényelmes ponton hajókkal utazhatnak a bulizni vágyók, akik induláskor egy welcome drinket is kapnak.


Az Express hajók délután öttől este kilencig minden fél órában indulnak, illetve soron kívül is, ha megtelik egy hajó. Mindkét kikötőből maximum tíz perc az út a fesztivál belépési pontjához, ahol szinte sorban állás nélkül lehet jegyet vásárolni, illetve bejutni a területre. Az utasokért egy saját hajó érkezik kapitánnyal és egy üveg pezsgővel, amely egy előre egyeztetett időpontban „házhoz megy”, mivel a Kopaszi-gát és a Wiking Yacht Club – Marina Part közötti szakaszon bármelyik kikötőbe lehet kérni.


A VIP Grand Tour szolgáltatás lényegében megegyezik a VIP szolgáltatással, azzal a különbséggel, hogy ez magában foglal egy harmincperces városnézést a Dunán a fesztiválra érkezés előtt, így az utasok kényelmesen elfogyaszthatják az üveg pezsgőjüket, és lenyűgöző látvány mellett hangolódhatnak a koncertekre.


A szolgáltatásokat a helyszínen Citypass kártyával 20 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni. Bővebb információ a szolgáltatásról és jegyvásárlás a www.szigetvipboat.com weboldalon. A szolgáltatás szponzora a Budapest Boat Show, partnerei a Sziget Fesztivál, a Wiking Yacht Club és a GMedia Kft.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!