Rendezvénysátor: érdemes megvásárolni

2023. augusztus 25.
Címkék :

Kültéri rendezvényen kiállítóként gondoskodnunk kell termékeink és vendégeink védelméről, amiben komoly segítséget jelent egy összecsukható rendezvénysátor.

A fémvázas, összecsukható, gyorsan felállítható sátrak nem véletlenül örvendenek komoly népszerűségnek, hiszen széles körben alkalmazhatók, megbízható megoldást nyújtanak és a megrendelő igényei szerint személyre szabhatók (egyéni dizájn, kialakítás, méret).

A ponyvás pavilon kiváló alternatívája az épített standoknak, hiszen gyorsan felállítható-lebontható, könnyen áthelyezhető, vízálló anyagának és stabil vázszerkezetének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt nem csak a napsugarak, de az eső ellen is. Sőt, cövekek vagy víznehezékek segítségével nagy szélben is fixen rögzíthető.

Ilyen sátrakat könnyen bérelhetünk egy-egy rendezvényre, érdemes azonban megfontolni a saját sátor vásárlásának lehetőségét, ami mellett három komoly érv szól:

a vételi ár két-három rendezvény alatt „megtérül”, hosszú távon ugyanis sokkal többet fizetünk a kölcsönzésért

a saját rendezvénysátrat elláthatjuk cégünk logójával és színeivel, így az kellően reprezentatív és állandó reklámfelületként szolgál

összecsukható pavilonunk biztosan kifogástalan állapotban lesz, amikor szükségünk van rá, hiszen más nem használja.

Fémvázas pavilonokat a legkülönbözőbb színekben és méretekben gyártanak, így könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Amit sokszor fogunk használni, hiszen megbízható társunk lesz.

(X)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!