Közeledik a 31. Budapest Boat Show, megkezdődött a jegyárusítás

Hamarosan újra találkozunk Magyarország legnagyobb hajókiállításán 2023. február 23-26. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Közeledik a 2023-as Budapest Boat Show, amely tavaly 27 000 látogatót vonzott az Utazás kiállítással közösen. Az idei rendezvény előtt két hónappal a G pavilon több, mint háromnegyede megtelt. A kiállításra eddig mintegy 41 cég jelezte részvételét, összesen 75 motoros és elektromos hajóval.

A kiállításon többek között olyan márkák kapnak helyet, mint a Atlantic Marine, ATX, Axopar, Belassi Marine, Comitti Venezia 25, Crownline, Delphia, E-twow, Excess, FŰKE, Gtechnig, HY Boat, Hypercraft, Invictus, Jeanneau, Karnic, Kimple, Lex, Nautique, Northman, Prestige, Quicksilver, Regal, Royal Craft, Saver, Stickl, Terhi, Tigé, Wiking, XO, Yamaha. Ugyanitt lesznek a hajós termékek és szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházata, illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutató Medencében sem.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás a kiállítás weboldalán és Hungexpo applikációban is. A kiállítás díszvendége a Duna, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!