Invictus GT 280 – Több a megszokottnál

Az erőt sugárzó felépítés, a markáns, formabontó ívek és a csodálatos színek együtt kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönöznek az Invictus GT 280-asnak. Nem véletlen, hogy ez a típus az Invictus legtöbbet értékesített modellje.

A GT280-as egy day cruiser, így minden apró részlete ezt a célt szolgálja. Napközben tökéletes a társasági életre, sportolásra és pihenésre, míg éjszakára kényelmes menedéket nyújt a tulajdonosnak.

A hajó orr-részét teljesen betölti a hatalmas napozóágy. Mindkét oldalról kényelmesen körbejárható a kormányállás, ahol elegáns, kényelmes dupla fotelből lehet a hajót irányítani. A műszerek egyszerűek és áttekinthetők, nincs semmi felesleges sallang, csak ami feltétlenül szükséges. A vezetőülést is tartó konzol rejti a minikonyhát sütővel, mosogatóval és hűtőszekrénnyel.

A kormányállás mögötti hátsó dekken L alakú – napozóággyá alakítható – kanapé és étkezőasztal várja a vendégeket. A belmotoros verzióban a fürdőplatform igazán impozáns méretű. Aki azonban inkább a teljesítményre optimalizálna, annak a GT 280S lesz a tökéletes választás. A 2×250 LE-s benzines külmotor több mint elegendő ehhez a hajómérethez.

Beltér
A kormányállás melletti lépcső vezet le a kabinba. A szalon kanapéja könnyedén ággyá alakítható, a hűtőszekrény bőven elegendő akár egy pár napos készlet tárolására is. A fürdőszoba meglepően tágas és kényelmes.

A felhasznált anyagok prémiumminősége, a keményfa burkolatok, a finom szövetek, a kézzel varrott bőrborítások, a legapróbb részletek ízléses kidolgozása és az az elegancia, amivel ebben a hajóban életre kel az olasz dizájnerek zsenialitása, nem véletlenül teszi a GT280-ast ennyire népszerűvé.

Természetesen aki a Balatonra szeretne egy Invictus GT 280-ast, az választhat elektromos meghajtást is. Bármelyik kivitel lesz a befutó, az tökéletes társnak bizonyul majd a sportos és elegáns pihenéshez, akár egész hétvégére.

Technikai adatok
Hossz: 8,9 m
Szélesség: 2,84 m
Súly: 2800 kg
Szállítható személyek: 8-10 fő
Motor: Volvo Penta V8 350 LE, MerCruiser 3.0Tdi 270 LE
Max. sebesség: 38 csomó
Hűtőszekrény: 49 liter
Üzemanyag: 530 liter

(Cikkünk teljes terjedelmében megtalálható az Aqua magazin 149. számában)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!