Indul a balatoni kompközlekedés

2020. május 20.
Címkék :

A hajózási szezon kezdetével a kompszolgáltatás mellett a kiemelt menetrendi és sétahajó járatok is elérhetővé válnak a Balatonon május 30-tól. A Bahart, alkalmazkodva a kormányzati rendelkezésekhez, kéthetes periódusokban hirdeti meg személyhajózási menetrendjét. A társaság folyamatosan nyomon követi majd az utasforgalom alakulását, és szükség szerint módosít a meghirdetett menetrenden és a kapacitásokon.

A települések között közlekedő menetrendi hajózás a szezonindulás első két hetének minden napján a négy legforgalmasabb útvonalon lesz elérhető az utazóközönség számára. Ezek a Balaton két partját összekötő kirándulójáratok napi négy alkalommal közlekednek majd a Siófok–Balatonfüred–Tihany, a Balatonboglár–Révfülöp és a Fonyód–Badacsony útvonalakon, valamint napi három alkalommal Balatonmáriafürdő és Balatongyörök között.

A pünkösdi szezonindító hétvégétől sétahajójáratokat is indít a Bahart, összesen 9 kikötőből. Már az első két hét minden napján indul sétahajó Siófokról, Balatonfüredről, valamint Keszthelyről. A hétvégi napokon pedig további hat kikötőből – Badacsonyból, Balatonboglárról, Balatongyörökről, Balatonlelléről, Balatonmáriafürdőről, valamit Révfülöpről – is elérhető lesz az egyórás sétahajózás.

Május 31-én gyereknap alkalmából a társaság meglepetéssel kedveskedik minden hajóra felszálló gyermeknek, ugyanis a megvásárolt Playmobil gyerekjegyek mellé még egy ajándék Playmobil figurát kapnak a kicsik. A jegypénztárakban továbbra is megvásárolható a Bahart kártya több típusa, amely minden személyhajózási és kompszolgáltatásra jelentős kedvezményt biztosít a jegyek kiváltásakor.

A megváltozott utazási feltételek megtalálhatók ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!