Az emberek véleményét kérdezik a Balatonról

2019. december 19.
Címkék :

Mondja el, milyen Balaton régiót szeretne! Tegyünk együtt javaslatot a döntéshozóknak! – szól a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) munkaszervezetének felhívása, amely egy online kérdőívvel kívánja megismerni a balatoni régió fejlesztésével kapcsolatos lakossági véleményeket, javaslatokat.

A BFT feladata, hogy a régió szereplőivel együtt meghatározza a térség fejlesztési irányait, egy közösen elfogadott fejlesztési program mentén ösztönözze és támogassa a régióban megvalósuló fejlesztéseket, felkarolja az új, innovatív ötleteket, ösztönözze a régió egészére kiterjedő elképzelések megvalósítását.

A BFT 2014-ben elkészítette és a kormánynak elfogadásra benyújtotta a kiemelt térség területfejlesztési koncepcióját és programját, annak megvalósulását folyamatosan nyomon követte, és a fejlesztési dokumentumok aktualizálását tervezi.

Ennek szakszerű megvalósításához a Balaton Fejlesztési Tanács nemcsak a térségi szereplők, önkormányzatok, költségvetési szervek, vállalkozások, civil szervezetek jövőbeni fejlesztési igényeit, elképzeléseit, terveit, kívánja megismerni, hanem kiemelt figyelmet kíván szentelni a lakossági vélemények, észrevételek és javaslatok összegyűjtésére is.

Ehhez készült egy online kérdőív, ezen várják a véleményeket az elmúlt években megvalósult balatoni fejlesztésekről, és az észrevételeket, javaslatokat a jövőbeni fejlesztésekhez – írta a hirbalaton.hu.

A kérdőívet ezen a linken lehet elérni: https://balatonregion.hu/kerdoiv

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!