Mediterrán életérzést hoz a dizájnhajó

Nemsokára útnak indul a Costa hajótársaság zászlóshajója, a Costa Smeralda. A különleges, stílusos hajó jó néhány újdonsággal szolgál.

A Smeralda első és legfontosabb újdonsága környezetbarát jellege, a hajó üzemanyaga ugyanis cseppfolyósított földgáz. Bevezetése új korszak kezdetét is jelentheti a fenntartható fejlődés és környezetvédelem iránti ágazati elköteleződés terén.

A hajó további innovatív jegyei közül kiemelendő eredeti belsőépítészeti kialakítása, amely lépten-nyomon megidézi Olaszországot. Itália a tengeren – ez volt a belsőépítészeti koncepció magja, és egy futballcsapatot kitevő építész- és dizájnergárda állt a grandiózus álom szolgálatába. A koncepció részeként a hajófedélzeten stílusosan egy Olaszország legjobb márkáit felvonultató múzeum is helyet kapott.

A vizuális élményeken túl szabadidős és szórakoztató programokat, gasztronómiai élményeket kínál az új óceánjáró. Üvegpadlós panorámasétány, nyitott és fedett medencék, spa színvonalas wellness-szolgáltatásokkal, vízipark csúszdákkal, színház, diszkó, kaszinó, játékterem, multifunkciós sportpálya, óriáskivetítők, gyermekklubok, zene, tánc és megújult animáció varázsolja el a hajó utasait.

A fedélzet 11 étterme és 19 tematikus bárja Olaszország és a nagyvilág sokszínű ízvilágába kalauzolja el az utazóközönséget, minden eddiginél nagyobb választékot kínálva – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!