Fél áron látogatható a Budapest Boat Show

Február 22-én nyit a Budapest Boat Show, a legnagyobb magyar hajós és vitorlás seregszemle, amelyen a Magyar Vitorlás Szövetség is ott lesz.

A vasárnapig tartó rendezvényen számtalan program lesz, többek között a Magyar Vitorlás Szövetség saját standdal és különböző izgalmas eseményekkel készül. A kiállításon írják alá például az idei, 50. Kékszalag támogatásáról szóló szándéknyilatkozatot az MVSZ és az Erste képviselői.

Emellett a szövetség ismerteti majd az idei Magyarországon sorra kerülő nemzetközi versenyekről – többek között a balatonföldvári Spartacus Vitorlás Egylet bázisán megrendezésre kerülő Laser Radial Ifjúsági Európa-bajnokságról, a balatonfüredi a Dragon Európa-bajnokságról, a Soling Európa-bajnokságról – szóló részleteket és itt lesz a Nemzeti Regatta beharangozója is.

Az idén fél áron lesz látogatható a rendezvény, ráadásul a tavalyinál nagyobb területen és több hajó mutatkozik be. Emellett lesz számos interaktív és izgalmas program, például szárazföldi vitorlásszimulátor vagy egy bemutatómedence, ahol próbavitorlázni is lehet. A Budapest Boat Show csütörtökön az úgynevezett Exkluzív Nappal nyit, amelyen az üzletkötések lesznek a fókuszban. Ezen a napon a drágább belépő parkolásra is jogosít. Csütörtökön kívül a többi napon hajóvezetői engedéllyel kedvezményesen látogatható a kiállítás a helyszínen vásárolt belépővel. A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós partnere pedig az Audi. Jegyeket az interneten keresztül itt lehet vásárolni, a kiállítás teljes programja pedig itt található.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!